lauantai 31. maaliskuuta 2012

Päivystyksestä mummilaan, ja takaisin

Nyt on sitten pari päivää oltu mummilassa hoidossa. Tarkoitus oli keskiviikkona vain tuoda poika tänne hetkeksi hoitoon, kun käytetään J tk-päivystyksessä mutta eihän se reissu ihan niin helposti sitten mennyt. TK:n puolelta siirryttiin sairaalan puolelle sisätautien polille ja siellä odoteltiin ja ihmeteltiin sitten uudestaan. Lopuksi lääkärin kanssa tehtiin diili, että lähdetään himaan nukkumaan ja tullaan aamusta uudestaan ihmettelemään. Kun kello lähenteli tuolloin jo puolta yötä, niin ei muuta kuin hakemaan kissa ja vaihtovaatteet kotoota ja pojan viereen mummolaan nukkumaan.



Torstaina sitten ihmeteltiin ihan toden teolla, tällä kertaa oltiin päästy meikun päivystykseen eli askeleen lähemmäs oikean alan erikoislääkäriä, huippua. Koko päivä siinä melkein meni ja vaikka labroja otettiin vähän väliä ei niistä, yllätys yllätys, saatu kaivettua mitään esille. Lopulta kun tavattiin lääkäriä, niin lopputulos oli, että tulkaa uudestaan tänne kun kuume nousee taas huipuunsa ja otetaan labrat. Hah, en pääse yli noista jatkuvista labroista, niin älytöntä. Mutta joo, tässä oli ihan pointtia sillä lääkäri ei halunnut määrätä taas antibioottia kun ei voinut tietää tarkasti, että mihin sen määräisi. Nyt siis vaan odotellaan, että J kuumeilisi taas kunnolla ja toivotaan, että niistä labroista sitten selviäisi tämä joulusta lähtien vaivannut bakteeri. Reissuun on nimittäin enää vajaa kolme viikkoa ja siellä olisi kiva olla jo ihan täysin kunnossa. Varsinkin kun miettii, että lähtee sinne Suomea edustamaan niin se olisi kiva tehdä ihan täysissä voimissaan.



Nyt täytyy muuten kehua noita lääkäreitä. Yleensä suhtaudun heihin todelle kriittisesti, mutta nyt oli muutama lääkäri todella hyvin potilaan tietoihin perehtyneitä ja halusivat tosiaan selvittää potilaan voinnin syyn. Kiitos siis näille kahdelle ihanalle ja pätevälle naislääkärille!


Mutta nyt äkkiä nukkumaan. 
Hyvää yötä ja kauniita unia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti