perjantai 18. toukokuuta 2012

Löytöjä ja uutuuksia, monessakin mielessä

Huh, kylläpä otti voimille tuo koko viikonlopun juhliminen. Viikonloppu tosiaan juhlittiin niitä pojan synttäreitä ja vaikka mitään kovin ihmeellistä ei ollutkaan, niin kyllä sitä aika väsynyt oli sunnuntai-iltana kun viimeiset vieraat oli lähteneet. Mutta oli se sen arvoista, sillä oli kiva nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja ystäviä. Iso kiitos siis vielä kerran kaikille juhlimassa olleille!

Yksi ihanista äitienpäivälahjoistani, kiitos pojat <3

Maanantaina jatkettiin vielä juhlatunnelmissa kun käytiin lounastamassa tätini synttäreiden kunniaksi Hietsussa Salvessa. Nam, oli hyvää ruokaa ja annoksessa oli kokoa enemmän kuin riittävästi. Salven vieressä on kirpputori, mistä tehtiin ihan mahtava löytö. Ollaan nimittäin jo jonkin aikaa katseltu pojalle keinuhevosta. Hieman tuosta toiveesta jo joulupukille vihjailin, mutta pukki taisi sen unohtaa. Nyt kuitenkin tuolta kirpputorilta löytyi juuri oikeanlainen, hyvässäkunnossa oleva ja halvalla hinnalla. Poikahan tietysti testasi uuden keinuhevosensa heti siinä kadulla.


Muita loistavia löytöjä tältä viikolta, niin ostinpa itselleni vihdoin ja viimein Sinkkuelämää-boksin. Siitäkin joulupukille muuten vihjailin, mutta sekin taisi pukilta unohtua, niin nytpä löysin alennuksesta ja nappasin matkaani. En tosin tiedä, että milloin meinasin ehtiväni noita katselemaan, mutta sen päivän varalle nyt tuo boksi kuitenkin on.


Ja mikä ehkä tärkeintä, niin hommasin itselleni uuden puhelimen. Vihdoin ja viimein siirryin minäkin älypuhelimen aikaan, jeih! Nyt olenkin ollut muutaman päivän ihan parkana kun olen yrittänyt vähän opetella käyttämään tuota uutta älykästä kapistusta ja opetellut tunnistamaan oman puhelimen äänet soidessa ja viestien saapuessa, ei ihan helppoa.





Loppuun vielä muutama kuva tästä kuluneelta reilulta viikolta. Kahvia on ehditty käydä maistelemassa muutamassa kahvillassa. Good Life Coffee on ihan uusi kahvila Kolmannella Linjalla ja ehdottomasti käymisen arvoinen, hyvää kahvia ja kivasti laitettu paikka.


Kahvila Sävy puolestaan muutti hieman isompiin tiloihin ja löytyy nykyään Aleksis Kiven Kadulta Dallapenpuiston kupeessa, myös käymisen arvoinen paikka. Sävyssä myös ihan taivaallisen hyvää jäätelöä, suklaajäätelö ja vadelmasorbetti oli ihan parhautta!!








Ps. Ihana viikonloppu tiedossa, kun pojan kummitäti tulee kyläilemään koko viikonlopuksi ja ollaan suunniteltu kaikkea kivaa tekemistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti