keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Maanantai Tallinnassa

Menipäs päivä nopeasti maanantaina Tallinnassa. Menomatkalla käytiin laivan buffetissa syömässä lounasta ja lapsen kanssa se olikin hyvä vaihtoehto. Vaikka se buffetin valikoima ei niin kauhean kehuttava ole, niin saihan siellä silti vatsan täyteen ja menomatka kuluikin lähes kokonaan siellä ruokaillessa kaikessa rauhassa.


Tallinnassa oli kaunis aurinkoinen päivä ja ihanasti väkeä liikkeellä. Vanhassa kaupungissa oli tapahtumaa ja siellä mekin pyörittiin suurin osa ajasta. Löydettiin aivan ihana pieni kahvila pieneltä sivukadulta ja pojan kanssa herkuteltiin siinä ihan super hyvää leivosta.


Shoppailut jäi tällä reissulla kokonaan väliin, jos ei nyt lasketa laivalta ostettuja päivävoiteita ja meikkivoidetta. Ja okei, aika iso kasa karkkia tarttui myös matkaan laivan taxfreestä, mutta siihen ne shoppailut sitten jäikin. Tallinnassa käytiin tosin tutustumassa melko uuteen outlettiin, Viking Linen Quality Outlet Storeen ja se tuotti suuren pettymyksen. Valikoima oli vaatteiden osalta aika suppea ja hintataso mielestäni aika kova. Viina siellä tuntui riittävän, mutta J sanoi, että tuntui olevan pitkälti samoissa hinnoissa kun laivalla. Noh, sinne ei tarvitse varmaan enää mennä ja tulipahan nyt käytyä, ettei jää vaivaamaan.


Eilen oli ihan super väsynyt päivä. Kai sitä on vanhaksi tullut, kun noin väsyy päiväreissusta. Oltiin kuitenkin sovittu lounastreffit stadiin ja oli ihana käydä rupattelemassa ja syömässä ihanassa seurassa. Kiitos ihanalle I:lle jälleen lounasseurasta. <3


Lounaan jälkeen jäätiin vielä pyörimään hieman kaupungille, missä väkeä tuntui riittävän, varsinkin turisteja tuntui olevan todella paljon liikkeellä. Ihan kiva, oli kiva nähdä kun stadin kaduilla vilisi väkeä ja tunnelma oli jopa hetkittäin hieman kansainvälinen kun ympärillä kuului vieraita kieliä. Kesäinen stadi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti