tiistai 7. elokuuta 2012

Leffassa: Yön ritarin paluu

Jep, moni varmaan osaa jo arvata, että taas J:n leffavalinta.


Mulla ei ollut ennakkoon mitään hinkuja lähteä katsomaan tätä leffaa ja olin jo muutaman kerran kieltäytynytkin lähtemästä. Viime viikolla sitten kuitenkin suostuin lähtemään J:n synttäreiden kunniaks. Kauhulla vaan ajattelin, että vajaa kolme tuntia jotain lepakkomiestä taistelemassa ja vääntämässä epämääräisten vihollisten kanssa, huoh.


Mutta jälleen kerran yllätyin positiivisesti ja tykkäsin elokuvasta. En siis ole nähnyt mitään aikaisempia Yön ritareita, eikä oikeestaan ollut mitään kauhean suuria ennakkotietoja ko. kaverista tai leffasta, en edes ollut lukenut leffan esittelyä ennen katsomista.


Leffa itsessään oli hyvä, ei ollenkaan pitkästyttänyt, eikä siinä jahkailtu tai mäiskitty mielestäni liikaa. Ja näyttelijät oli valittu loistavasti. Tykästyin kovin Batmania/Bruce Waynea esittäneeseen Christian Baleen, ihana, eikun siis loistava. Pahiksesta oli tosiaan saatu tässä kunnon pahis ja vastenmielinen hahmo ja siihen Tom Hardy sopi hienosti. Niin vastenmielinen kuin Hardyn esittämä Bane olikin, niin lopussa sai hänkin inhimillisiä piirteitä ja herätti hieman sympatiaa. Tykkäsin myös, että Anne Hathaway sopi kissanaisen/Selina Kylen rooliin hyvin ja kissanaisen asu imarteli naisen vartaloa mukavasti.


Myös Michael Cane oli loistava Alfredin roolissa, paikoitellen jopa liikuttava. Nuoren poliisin roolissa ollut Joseph Gordon-Lewit oli mielestäni myös hyvä ja mainitsemisen arvoinen. Tietysti kaikki näyttelijät voisi tässä kai mainita, mutta tässä omasta mielestäni ne parhaimmat tai ainakin parhaiten mieleeni jääneet näyttelijät/roolisuoritukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti