sunnuntai 12. elokuuta 2012

Syntipukkia ladossa

Perjantaina kävin toista kertaa elämässäni kesäteatterissa. Viime kesänä oltiin seuraamassa kesäteatteria Tervasaaren kesäteatterissa ja nyt perjantaina oltiin Backaksen kartanolla kesäteatterissa.

Paikka oli aivan ihastuttava, kunnon maalaismaisemaa ja kesäteatterina toimi iso lato. Tälleen loppukesälle ja vielä näin kylmälle loppukesälle sopii hyvin kesäteatteripaikaksi katettu paikka, missä tiivis tunnelma hieman lämmittää.

https://www.facebook.com/syntipukki2012

Itse esitys oli hauska ja oltiin siis katsomassa Mikko Kivisen ohjaamaa Syntipukkia.
Hienostotavaratalo Sampon asiakas on aina oikeassa! Vaikka henkilökunnan päällikkö Aro pitääkin myyjiä tiu-koissa ohjaksissa, sattuu aina välillä pieniä kömmähdyksiä, joista jonkun on kuultava kunniansa. Viehättävälle rohdoskauppaosaston myyjätär Irjalle vahinkoja sattuu toistuvasti, mutta häntä jo kyllästyttää ainaiset nuhtelut… Mistähän löytäisi sopivan syntipukin?
Oman kierteensä juoneen tuovat myös tavaratalon johtaja Vaara, joka on vannoutunut poikamies,
vahtimestari Miettinen, varakas leskirouva Ilola sekä Koikkalainen, hyväntahtoinen maalaispoika.  (Lippupalvelu.fi)
Näyttelijöinä oli Mikko Kivinen, Juha Veijonen, Ville Keskinen, Kaija Kiiski ja Jane Kääriäinen. Tilaisuus kesti väliajan kanssa 2 tuntia.


Alkuun esitys ei vaikuttanut niin lupaavalta ja koska puheesta oli paikoiltellen vaikea saada selvää ja kuulla, niin mietin jo että jaksaako edes toista puolta aikaa. Esitys kuitenkin onneksi parani koko ajan loppua kohden ja tarinaan pääsi sisään paremmin. Ja kai sitä siihen vähän kehnoon äänentoistoon myös tottui ja oppi kuuntelemaan paremmin.


Toinen puoliaika varsinkin oli hulvattoman (?!) hauska ja aika meni todella nopeasti. Kaikki näyttelijät tekivät loistavaa työtä rooleissaan ja varsinkin Ville Keskinen oli loistelias tuplaroolissaan, missä hahmot olivat hyvin erilaisia keskenään. Ja hei, Juha Veijosen kanssa ladossa, ei huono ollenkaan! ;D


Kaikenkaikkiaan siis hyvin viihdyttävä esitys ja nyt tekisi mieli mennä uudestaan seuraamaan kesäteatteria. Ehdotuksia tai suosituksia vielä kesän lopulle tai alkaavaan syksyyn?

Pahoittelut muuten huonolaatuisista kuvista. Pähkäilin hetken, että laitanko kuvia ollenkaan, mutta saa näistä suhruista kai jotain selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti